Lucrările la Sala Polivalentă au început

23 vizualizări Adauga la favorite

Lucrările la Sala Polivalentă din Brașov, ce se construiește pe amplasamentul fostului stadion municipal din Bartolomeu au început. 

Durata de construire a sălii este de 36 de luni, iar noua sală va fi inaugurată în anul 2025. Până acum au fost facute săpăturile, au fost turnați pilonii forați care vor susține construcția, iar acum se lucrează la fundație și, pe unele porțiuni, la grinzile de beton. 
Sala va avea o capacitate de 10.059 de locuri, în condițiile unei utilizări flexibile, fiind destinată competițiilor sportive, concertelor, conferințelor, congreselor, activităților culturale, cu respectarea normelor în domeniu care să permită omologarea ei la standarde naționale și internaționale și care să asigure organizarea unei mari varietăți de competiții.

Brasov

Din aceeași categorie

Fostul depou de tramvaie devine campus preşcolar
Fostul depou de tramvaie devine campus preşcolar, cu creşa şi grădiniţă pentru zonele rezidenţiale noi din Tractorul. Aici se va construi o creșă medie de 70 de locuri, pentru care Braşovul a obținut deja finanțare. Este prima dintre cele două construcţii ale campusului, care...
Detalii Adauga la favorite