Fly Lili începe zborurile de la Braşov

46 vizualizări Adauga la favorite

Compania aeriană Fly Lili va inaugura din această săptămână zboruri din Brașov către nouă destinații europene, incluzând orașe importante precum Roma și Istanbul, alături de alte destinații din Germania, Italia, Spania și Grecia.

Programul zborurilor:

Din 28 iunie: Zboruri către München și Stuttgart vor fi operate în fiecare luni, miercuri și vineri.

Din 30 iunie: Zboruri către Salonic, Nürnberg și Roma (Fiumicino) vor avea loc în fiecare joi și duminică, iar spre Roma și în zilele de marți.

Din 20 iulie: Zborurile către Roma vor fi disponibile sâmbăta, lunea și joia.

Din 20 iulie Barcelona: Zborurile spre Barcelona vor fi operate în fiecare sâmbătă, iar din 23 iulie și în fiecare marți.

Din 21 iulie: Zboruri către Bologna vor fi disponibile în fiecare marți, joi și duminică, iar către Milano (Malpensa) în fiecare miercuri, vineri și duminică.

Tot în iulie: vor fi lansate zboruri către Istanbul cu frecvență de trei ori pe săptămână, în zilele de luni, miercuri și vineri.

Din aceeași categorie

Care este cea mai veche stradă din oraș?
Una dintre cele mai vechi străzi din Braşov e strada Târgului, atestată în 1520.
Detalii Adauga la favorite
Hotelul de Gheaţă de la Bâlea Lac, inclus într-un top mondial!
Hotelul de Gheaţă de la Bâlea Lac este promovat de jurnaliştii britanici într-un top mondial al atracţiilor turistice de iarnă, ca piesa de rezistenţă a unui pachet care include un tur al oraşelor medievale ale României, vizitarea Castelului lui Dracula de la Bran, participarea...
Detalii Adauga la favorite