Salvamont Brașov

72 vizualizări Adauga la favorite

Activitatea Serviciul Public Județean SALVAMONT Brașov se desfășoară în zona montană a județului Brașov precum Munții Bucegi, Munții Făgăraș, Munții Ciucaș, Munții Perșani precum și muntele Măgura Codlei. Echipa SALVAMONT Brașov este formată din profesioniști experimentați, alpiniști iscusiti, și pasionați de munte.

Acești oameni curajoși sunt mereu gata să intervină în cele mai dificile condiții pentru a ajuta turiștii și montaniștii aflați în dificultate. Ei sunt adevărații paznici ai muntelui, vigilent observând și patrulând zonele montane pentru a interveni rapid în caz de necesitate. Această echipă extraordinară se antrenează constant pentru a face față provocărilor montane și pentru a oferi asistență medicală de urgență, inclusiv intervenții în caz de accidente sau alte situații de pericol. Ei reprezintă o sursă de siguranță și confort pentru cei care se aventureaza pe traseele montane din Brașov și împrejurimi. SALVAMONT Brașov nu este doar o echipă de salvatori, ci și o sursă de cunoaștere și educație pentru iubitorii de munte. Instituția funcționează cu personal angajat pe bază de contract individual de muncă, precum și personal ce își desfășoară activitatea în baza unor contracte de voluntariat, având în structură două formații acreditate care asigură permanța în cadrul serviciului. Ei promovează siguranța în munte, sfătuind turiștii cu privire la echipamentul necesar, informații despre vreme și traseele de explorat. Prin sacrificiul și devotamentul lor, fac din excursiile montane o experiență mai sigură și mai plină de aventură pentru toți cei care vizitează această frumoasă regiune a Carpaților.

Din aceeași categorie

Centrul de informare turistică Poarta Schei
Centrul de informare turistică Poarta Schei
În Braşov funcţionează trei centre de informare turistică prin intermediul cărora  sunt puse la dispoziţia publicului informaţii specifice utile. Acestea oferă gratuit hărţi, pliante, broşuri, din al căror conţinut turiştii pot afla informaţii diverse.
Marți - Vineri: 09:00 - 15:30 Sâmbătă 10:30 - 13:30
Brașov - Poarta Schei