Informații turistice

Informațiile turistice din Brașov sunt disponibile la mai multe puncte de informare turistică situate în oraș. Aceste centre oferă informații actualizate despre atracțiile turistice, evenimentele locale, excursiile și activitățile disponibile în zonă. Personalul din centrele de informare turistică este bine instruit și pregătit să răspundă întrebărilor și să ofere recomandări personalizate pentru vizitatori.
Iată câteva dintre principalele surse de informații turistice din Brașov:
Centrul de Informare Turistică Brașov: Acesta este centrul principal de informare turistică din Brașov și se află în apropierea Pieței Sfatului. Aici vei găsi broșuri, hărți, ghiduri și informații utile despre atracțiile din Brașov și din împrejurimi.
Oficiul de Turism al Primăriei Brașov: Situat în clădirea Primăriei din Brașov, acest oficiu oferă informații despre evenimente locale, festivaluri și alte activități culturale și turistice.
Site-ul oficial al Primăriei Brașov: Primăria Brașov oferă informații utile pe site-ul său oficial, inclusiv despre atracțiile turistice, evenimentele curente și modalități de contact pentru a solicita informații suplimentare.
Ghiduri turistice și hărți: Există o varietate de ghiduri turistice și hărți disponibile pentru a explora Brașovul și împrejurimile sale. Acestea pot fi găsite în librării, magazine specializate și centrele de informare turistică.

De asemenea, ghizi turistici locali și agenții de turism pot oferi informații detaliate despre excursii, tururi ghidate și alte activități specifice dorințelor și nevoilor tale. Este întotdeauna recomandat să verifici informațiile turistice la mai multe surse pentru a te asigura că ai cele mai actualizate și exacte informații despre Brașov și imprejurimile sale.
 

Citește mai mult
Asociația Ghizilor Montani din România
AGMR organizează și desfașoară excursii / drumeții sau ascensiuni montane pe stânca, zăpadă sau teren mixt, ture de schi sau schi în afara pârtiilor, cu persoane individuale sau grupuri de persoane; acordă asistență de specialitate clienților, desfășoară stagii de instruire în...
Detalii Adauga la favorite
Centrul de informare turistică Râșnov
Centrul de informare turistică Râșnov
Centrul de Informare Turistică oferă gratuit hărţi, pliante, broşuri, din al căror conţinut turiştii pot afla informaţii diverse, de la detalii despre obiectivele turistice din Braşov şi din jur, până la programul şi traseele mijloacelor de transport în comun. 
Luni - Vineri 09:00 - 16:00 Sâmbătă - Duminică 09:00 - 13:00
Râșnov
Excursii Montane
Organizăm ture și excursii montane pentru grupuri de la 1 la 10 persoane cu 1 ghid însoțitor, sau mai mult de 10 persoane cu 2 ghizi. Invităm iubitorii muntelui în drumeții montane în Piatra Craiului, Bucegi, Făgăraș, Retezat, Apuseni …sau în orice alt masiv muntos din România.
Detalii Adauga la favorite
Salvamont Brașov
Activitatea Serviciul Public Județean SALVAMONT Brașov se desfășoară în zona montană a județului Brașov precum Munții Bucegi, Munții Făgăraș, Munții Ciucaș, Munții Perșani precum și muntele Măgura Codlei. Echipa SALVAMONT Brașov este formată din profesioniști experimentați,...
Detalii Adauga la favorite