Top Metropola

Brașovul este situat în inima României, în regiunea Ardeal și are în mijlocul lui muntele Tâmpa, unica rezervație naturală din lume aflată în mijlocul unui oraș. Înconjurat de munți, acesta oferă o gamă diversă de peisaje și atracții naturale, precum și o bogată moștenire culturală. Zona este cunoscută pentru peisajele sale frumoase, cetățile sale medievale și oportunitățile sale de a practica activități în aer liber. Indiferent de preferințele dumneavoastră, există multe de explorat și descoperit în acest colț pitoresc al României.

Citește mai mult
Biserica Fortificată Evanghelică Viscri
Viscri situat la 8 km de Rupea şi de Buneşti este un sat rămas în secolul XVIII. Din civilizaţie a preluat doar curentul şi telefonul. În anul 1999 a fost inclus pe lista Patrimoniului Mondial şi a intrat în conservare. Este rupt de lume, dar este în centrul atenţiei și datorită...
Detalii Adauga la favorite
Com. Bunești, Sat Viscri
Lacul de smarald din Racoș
Lacul uimeşte prin culoarea care se aseamănă cu a unui smarald şlefuit şi este situat într-o formaţiune ce seamănă a vulcan. Lacul s-a format în fosta carieră de bazalt de la Racoș, astăzi devenită rezervație naturală de tip geologic.
Detalii Adauga la favorite
Deschis NON STOP
Sat Racoș
Canionul 7 Scări şi Tiroliana 7 Scări de la Dâmbul Morii
Canionul 7 Scări are o lungime totală de 160 m şi o diferenţă de nivel de 58 m. Acesta este format din 7 trepte situate la diverse înălţimi pe care pârâul Şapte Scări şi-a format cursul şi care formează o impresionantă serie de cascade.
Detalii Adauga la favorite
Castelul Bran
Cel mai vizitat obiectiv turistic din România.  Castelul Bran este amplasat la intrarea în pasajul Rucăr-Bran, pe drumul ce leagă Braşov de Câmpulung, încadrat de culmile munţilor Bucegi și Piatra Craiului. 
Detalii Adauga la favorite
Cetatea Râșnov
Cetatea Râșnov este ansamblul fortificat situat pe dealul calcaros aflat la sudul orașului Râșnov din județul Brașov, unul din cele mai bine păstrate ansambluri fortificate din Transilvania. 
Detalii Adauga la favorite
Cetatea Făgăraşului
Cetatea Făgărașului este situată chiar în centrul municipiului, se află la o distanță de: 63 km de Brașov și 73 km de Sibiu. Este cel mai important monument al Făgărașului, unul dintre cele mai mari din țară și chiar din Europa.
Detalii Adauga la favorite
Luni - închis Marți – Vineri 08.00 – 18.00 Sâmbătă – Duminică 10.00 – 18.00
Făgăraș
Localitatea Fundata
Situată la altitudinea de 1304 m, Fundata este cea mai înaltă localitate din țară. Aflată la mijlocul distanței intre Bran și Rucăr, pe culoar, aceasta este străjuită de munții Bucegi și munții Piatra Craiului.
Detalii Adauga la favorite
Fundata
Cetatea Rupea
Cetatea Rupea este situată la 50 km de Brașov, construită pe un masiv de bazalt, în zona rezervației geologice Dealul Cohalm - "Bazaltele de la Rupea". Este o cetate țărănească cu patru zone întărite cu turnuri poligonale. 
Detalii Adauga la favorite
Luni - Duminică 09.00 - 19.00
Rupea
Mănăstirea Brâncoveanu
Clădită la poalele Munţilor Făgăraş, pe Valea râului Sâmbăta, Mănăstirea Brâncoveanu sau Mănăstirea “Sâmbăta” a devenit un important loc de pelerinaj şi de reculegere, în jurul căruia s-a dezvoltat uimitor complexul Sâmbăta de Sus.
Detalii Adauga la favorite