Restaurant Casa Nostalgia

21 vizualizări Adauga la favorite

Casa Nostalgia dispune de restaurant cu o capacitate de 80 de persoane în interior și 40 de persoane pe terasă. 
Meniul cu specific tradițional este bazat pe produse locale, atent selecționate și preparate în cele mai sănătoase moduri posibile, urmărind ideea că rolul primordial al unei mese servite în restaurant este de a experiementa gusturi și arome deosebite, într-un ambient cât de poate de plăcut. Toate preparatele din carne, servite în restaurant, provin de la cei mai renumiți prodcători locali și sunt pregătite exclusiv la foc natural cu lemne — pe grătar, plită, la afumătoare rece și afumătoare caldă (smoker), proțap sau flacără deschisă.
Respectul pentru tradiție, sănătate și natură se simte în fiecare preparat din meniul Casa Nostalgia!

Acordăm o atenție deosebită calității produselor oferite oaspeților noștri. Astfel, brânzeturile provin de la stâna și ferma de vaci partenere, iar legumele, atunci când nu le culegem chiar din propriile recolte, sunt selecționate din cele mai bune surse.
Curtea exterioară a pensiunii Casa Nostalgia beneficiază de numeroase facilități pentru grătar.
De la grătar simplu sau cu afumătoare, până la proțap, plită și afumătoare cu fum cald — aici este locul perfect pentru petreceri în aer liber, pline de voie bună și preparate cu gust desăvârșit de fum natural.
Tot în curtea pensiunii noastre, dispunem și de facilitățile necesare pentru realizarea focurilor de tabără, ideale pentru a încheia zilele petrecute alături de cei dragi, într-o manieră memorabilă.
 

Luni - Joi: 12:00 – 22:00, Vineri - Duminică: 12:00 – 24:00
Bran Tohanul Nou

Din aceeași categorie

Restaurant Popasul Craiului
Aerul proaspat, activitatile recreative sau plimbarile cu caii sigur va vor deschide apetitul, asa ca ne-am propus sa va surprindem cu preparate culinare savuroase, inspirate de traditia locului. Sprijinim micii fermieri din zona si cautam in permanenta produse traditionale...
Detalii Adauga la favorite
Rozmarin
La poalele munților Bucegi se deschid porțile orașului Predeal, recunoscut pentru splendoarea peisajelor indiferent de anotimp. Admiră frumusețea naturii de pe terasa hotelului Rozmarin Predeal sau în timp ce te bucuri alături de cei dragi în zona de barbeque. Dacă dorești doar...
Detalii Adauga la favorite
La Turistul
"La Turistul", un restaurant de prestigiu din inima orașului Râșnov, vă invită într-o călătorie culinară în lumea aromelor italiene autentice.
Detalii Adauga la favorite
Folio Bistro By Paul Novac
Folio Bistro by Paul Novac este locul în care ospitalitatea se întâlnește perfect cu bunul gust.
Detalii Adauga la favorite