Experiențe

Împrejurimile Brașovului oferă o gamă largă de experiențe captivante. De la peisaje montane spectaculoase și castele impresionante la sate tradiționale și trasee de drumeție, iată câteva experiențe din imprejurimile Brașovului: Castelul Peleș, Stațiunile de schi Poiana Brașov, Predeal și Sinaia, Canionul Șapte Scări, Masivul Bucegi, Satele tradiționale românești Moieciu de Sus, Viscri, Fundata și Șinca Veche, Rezervația Naturală Piatra Craiului, Traseul Transfăgărășan, Cetatea Făgăraș. 
Acestea sunt doar câteva dintre experiențele pe care le poți trăi în imprejurimile Brașovului. 
Regiunea este plină de peisaje frumoase, atracții istorice și oportunități pentru activități în aer liber, asigurându-ți o experiență memorabilă în timpul vizitei tale.
 

Citește mai mult
Canionul 7 Scări şi Tiroliana 7 Scări de la Dâmbul Morii
Canionul 7 Scări are o lungime totală de 160 m şi o diferenţă de nivel de 58 m. Acesta este format din 7 trepte situate la diverse înălţimi pe care pârâul Şapte Scări şi-a format cursul şi care formează o impresionantă serie de cascade.
Detalii Adauga la favorite
Poiana Narciselor
Poiana Narciselor, este cea mai mare de acest fel din Europa, un loc deosebit din județul Brașov în care există milioane de narcise, fiind o rezervație naturală, protejată și de interes național.
Detalii Adauga la favorite
Sat Vad
Castelul Bran
Cel mai vizitat obiectiv turistic din România.  Castelul Bran este amplasat la intrarea în pasajul Rucăr-Bran, pe drumul ce leagă Braşov de Câmpulung, încadrat de culmile munţilor Bucegi și Piatra Craiului. 
Detalii Adauga la favorite
Tururi cu ATV
Testează-ți curajul și ieși din rutină încercând o tură plină de adrenalină, zgomot și cai putere! Admiră peisajul de pe traseele inedite de ATV
Detalii Adauga la favorite
Teren Paintball PaintWars
Natura este un loc unic, fascinant.  Paint Wars - Team Paintball vă aduce în mijlocul ei și vă oferă adrenalină într-un joc în echipă. 
Detalii Adauga la favorite
Tradiții și obiceiuri în județul Brașov
Vrem să vă împărtășim o serie de traditii brașovene desfășurate în județ, mai mult sau mai puțin cunoscute. Când vine vorba de evenimente culturale și tradiții brașovene, județul nostru nu este mai prejos față de alte regiuni din țară.
Detalii Adauga la favorite
Rezervația de urși “Libearty”
Rezervația de urși “Libearty” NU este o Grădină Zoologică. Cel mai mare sanctuar de urși din Europa și prima rezervație  de urși captivi din România, este astăzi căminul a 80 de urşi bruni, toţi fiind salvaţi de la o viaţă crudă şi abuzivă de captivitate. Sanctuarul de urși de...
Detalii Adauga la favorite
Marţi -Duminică 10:00 - 11:15 Luni INCHIS
Zărnești
Biserica Evanghelică şi Cetatea Ţărănească Prejmer
Biserica Evanghelică şi Cetatea Ţărănească sunt principalele obiective turistice ale localităţii, ansamblu arhitectural în patrimoniul UNESCO, amplasat în centrul aşezării care particularizează puternic peisajul fiind o adevărată emblemă. 
Detalii Adauga la favorite
Mănăstirea Brâncoveanu
Clădită la poalele Munţilor Făgăraş, pe Valea râului Sâmbăta, Mănăstirea Brâncoveanu sau Mănăstirea “Sâmbăta” a devenit un important loc de pelerinaj şi de reculegere, în jurul căruia s-a dezvoltat uimitor complexul Sâmbăta de Sus.
Detalii Adauga la favorite
Stejarul de la Mercheașa
La marginea satului Mercheaşa, pe o colină unde astăzi pasc vitele şi oile oamenilor locului, stă neclintit un stejar îmbătrânit de timp. Gorunul a fost martor al întemeierii Transilvaniei şi asta pentru că speciliştii spun că are peste 900 de ani. Un stejar obişnuit pentru a...
Detalii Adauga la favorite
NON STOP
Mercheaşa
Peștera Liliecilor
Peștera cu lilieci este localizată în satul Peștera, la 5km de comuna Moeciu, pe versantul estic al dealului Bisericii, în partea de nord-vest a platformei Branului și la o altitudine de 950 m. Accesul în peșteră se face printr-un culoar îngust după care se ajunge într-o grotă,...
Detalii Adauga la favorite
Moieciu de Jos