Pensiunea Casa Nostalgia

16 vizualizări Adauga la favorite

Realizată în stil tirolez, superba pensiune este amplasată într-o zonă splendidă, între munții Bucegi și Piatra Craiului, la numai 300 m de intrarea în Bran, în satul Tohanul Nou.
Este ușor accesibilă în orice condiții, având intrare directă din drumul național DN73.
Pensiunea Casa Nostalgia își întâmpină cu drag oaspeții, oferind tot ceea ce este esențial unui sejur de neuitat: camere cu design distinct, pe etaje și categorii (11 camere duble cu balcon; 4 camere duble fără balcon, în mansardă; 2 suite cu balcon și cadă & două apartamente, ambele cu balcon, unul cu duș, iar altul cu șemineu și cadă), foarte bine echipate și atent decorate, pentru un sentiment de confort superior.

Camerele duble din cadrul pensiunii Casa Nostalgia sunt mobilate cu bun gust și atenție desoebită la detalii. Fiecare piesă de mobilier este aleasa strategic, pentru a crea un design unitar și armonios, menit să răsfețe fiecare oaspete. Fiecare cameră păstrează linia unitară a designului, dar are un decor distinct, iar fiecare în parte îndeamnă la relaxare și oferă confortul esențial oricărui sejur.

Suitele pensiunii noastre sunt aerisite și bine compartimentate, fiind ideale pentru familiile cu copii, având în dotare și canapele extensibile. Același design de inspirație tiroleză vă așteaptă și aici—mobilier și detalii din lemn masiv; paturi deosebit de comode, cu așternuturi premium și perne cu umplutură naturală; decorațiuni în armonie, toate menite să ofere o stare de bine și de confort. Fiecare cameră are propria personalitate, pentru a oferi o experiență personalizată, dar și o paletă cât mai diversă de servicii hoteliere oaspeților noștri.

Pensiunea Casa Nostalgia dispune de două apartamente spațioase și sofisticate, ideale pentru cupluri. Șemineul, mobilierul din lemn masiv și bârnele din lemn natural creează cadrul perfect pentru seri romantice, indiferent de anotimp. Detaliile din fier forjat completează întregul design și înnobilează aspectul rustic, iar șemineul din piatră conturează o atmosferă deosebit de confortabilă, ce îmbie la relaxare. Totul este gândit în cele mai particulare și mai luxoase detalii. Chiar și obiectele sanitare aurii, cu aspect vintage, par desprinse din epoca victoriană — totul denotă calitate, confort și ospitalitate.

Casa Nostalgia este locul unde vă puteți bucura de natură și relaxare, atât în curtea amplă a pensiunii, cât și explorând peisajele din zonă. Personalul nostru, atent și bine pregătit, vă stă la dispoziție oricând, oferind servicii la standarde înalte, pentru o ședere cât mai plăcută.
Curtea exterioară a pensiunii Casa Nostalgia beneficiază de numeroase facilități pentru grătar. De la grătar simplu sau cu afumătoare, până la proțap, plită și afumătoare cu fum cald — aici este locul perfect pentru petreceri în aer liber, pline de voie bună și preparate cu gust desăvârșit de fum natural. Tot în curtea pensiunii noastre, dispunem și de facilitățile necesare pentru realizarea focurilor de tabără, ideale pentru a încheia zilele petrecute alături de cei dragi, într-o manieră memorabilă.

O vizită la Pensiunea Casa Noastalgia Bran poate însemna o cură de relaxare și reechilibrare. Centrul nostru SPA vă va ajuta să vă destindeți complet, totodată contribuind la tonifierea și purificarea organismului și minții.

Simplă recreare în jacuzzi, detoxifiere cu ajutorul saunei uscate, purificare cu aerul îmbogățit cu săruri minerale sau un masaj relaxant, într-o ambianță caldă și sigură — toate acestea conturează o stare de liniște și relaxare pentru fiecare oaspete al pensiunii noastre.

O sală modernă, cu o capacitate de 50 de locuri, vă este pusă la dispoziție de personalul pensiunii pentru diverse conferințe, teambuilding-uri sau prezentări, într-un cadru plăcut și relaxant, la poalele munților.

Din aceeași categorie

Belvedere
Amplasat într-un cadru natural privilegiat, înconjurat de priveliştea unică a Munţilor Bucegi, Postăvaru şi Piatra Mare, Hotel Belvedere este gazda ospitalieră în orice anotimp. Acesta este prevăzut cu o terasă cu vedere impresionantă, facilități de spa și internet Wi-Fi gratuit...
Detalii Adauga la favorite
Hart Hotel
Va invitam sa va aventurati pe poteci si trasee montane deosebit de frumoase pentru ca apoi sa va relaxati la spa-ul de la Hart Hotel, situat in Timisul de Sus, la intrarea in Predeal dinspre Brasov, si sa va bucurati de o sedere confortabila si primitoare in mijlocul naturii....
Detalii Adauga la favorite
Complex Bulevard
Amplasat în centrul orașului Făgăraș, cu cele mai bune condiții de confort, Complexul Bulevard stă la dispoziție cu o gamă completp de servicii.
Detalii Adauga la favorite
Conca Verde Resort
Un loc special, unde natura sălbatică se îmbină perfect cu noul și modernul...si unde vei dori sa revii in orice anotimp...mereu cu aceeasi placere. La 5 km de orasul Râșnov, se află Complexul Turistic - Conca Verde al carui nume sugereaza amplasarea acestuia intr-o vale...
Detalii Adauga la favorite
NON STOP
Râșnov - Cheile Râșnoavei