Evenimente

Brașov și imprejurimile sale găzduiesc numeroase evenimente culturale, sportive și tradiționale pe tot parcursul anului. Aceste evenimente atrag atât localnici, cât și turiști și oferă ocazia de a experimenta atmosfera vibrantă a regiunii.
Iată câteva exemple de evenimente din Brașov și împrejurimi: Festivalul de Operă și Operetă, un festival ce aduce laolaltă artiști de operă și operetă din întreaga lume și oferă spectacole de înaltă calitate în locații precum Biserica Neagră și Centrul Cultural Reduta, Festivalul Medieval al Cetății Transilvane are loc în Cetatea Făgăraș și aduce în prim-plan atmosfera medievală prin reprezentații artistice, lupte de cavaleri, parade și târguri medievale, Oktoberfest inspirat de celebrul Oktoberfest din München, acest eveniment are loc în septembrie și aduce la Brașov atmosfera bavareză, cu muzică tradițională, dansuri, mâncare și bere, Târgurile de Crăciun din perioada sărbătorilor de iarnă, când Brașovul se transformă într-un tărâm de poveste, cu târguri de Crăciun, iluminat festiv și activități tradiționale, cum ar fi concerte de colinde și ateliere de meșteșuguri.

Acestea sunt doar câteva dintre evenimentele reprezentative din Brașov și împrejurimi. Este recomandat să verifici calendarul evenimentelor pentru a afla cele mai actualizate informații despre evenimentele care au loc în perioada vizitei tale. Astfel, vei avea ocazia să te bucuri de atmosfera culturală, muzicală și tradițională a regiunii.

Citește mai mult
Festivalul Clătitelor sau Fasching din Prejmer
”Festivalul clătitelor” sau ”Fasching”, după denumirea săsească, este sărbătoarea organizată în comuna Prejmer, înainte de intrarea în Postul Paștelui, potrivit calendarului Bisericii Evanghelice. Este unul dintre evenimentele locale preferate ale tinerilor prejmereni care au...
Detalii Adauga la favorite
6 - 7 aprilie 2024
Prejmer
Târg de Artă Meșteșugărească
Târgului de artă meșteșugărească de pe Aleea Parcului Nicolae Titulescu, își propune să vă încânte cu produse artizanale , suveniruri, produse cosmetice, bijuterii și multe accesorii create manual, cu multa migală și inspirație.
Detalii Adauga la favorite
CAROUSEL PARTY
La fiecare 30 de minute se votează următorul gen muzical, LIVE direct de pe telefoanele voastre, scanând un cod QR. 
Detalii Adauga la favorite