Teatrul "Sică Alexandrescu"

21 vizualizări Adauga la favorite

Teatrul "Sică Alexandrescu" a luat fiinţă în anul 1946 sub denumirea "Teatrul Poporului". Din 1949 primeşte denumirea de "Teatru de Stat", pentru ca din 1967 marele regizor Sică Alexandrescu, pe atunci directorui teatrului, să îi pună numele de "Teatru Dramatic". Din 1994, pentru a cinsti memoria marelui regizor şi mentor, primeşte denumirea de Teatrul Sică Alexandrescu.

Prin excelenţă un teatru de repertoriu, în prezent îşi desfăşoară activitatea într-un edificiu, impunător,  având Ia dispoziţie două săli: sala mare cu 608 de locuri şi sala mică Studio '82 cu o capacitate variabilă, intre 40-60 de locuri.

Din aceeași categorie

Aleea După Ziduri
Aleea „După ziduri” conduce de-a lungul celeilalte laturi fortificate a Cetății Brașovului și spre Romuri, o zonă care adăpostește două turnuri deja celebre. Turnul Negru (care de fapt are culoare gri) este un turn micuț, ridicat pe o mică coastă abruptă deasupra cetății și...
Detalii Adauga la favorite
Brașov
Opera Brașov
Opera Braşov îşi propune să ofere un repertoriu cât mai variat, transformând fiecare spectacol într-un eveniment cultural. Misiunea Operei Braşov, ca instituţie de spectacole, se concretizează în crearea unui renume atât pe plan naţional, cât şi internaţional, adresându-se unui...
Detalii Adauga la favorite
Promenada de sub Tâmpa
Promenada de sub Tâmpa este localizată în parcul Tiberiu Brediceanu, chiar lângăa muntele Tâmpa și este locul ideal pentru cei care doresc să se plimbe prin pădure. 
Detalii Adauga la favorite
High Jump
High Jump este o destinație de divertisment perfectă pentru toate categoriile de vârstă, de la copii de 3 ani, până la adulți.
Detalii Adauga la favorite
L - V: 12:00 - 20:00 / S - D: 10:00 - 20.00
Brașov