Parcul Sportiv

Parcul Tractorul din Brașov este un spațiu verde extins, perfect pentru relaxare și petrecerea timpului liber. Cu alei pavate, zone verzi și facilități pentru copii, acesta oferă o atmosferă plăcută și posibilitatea de a te bucura de natură în mijlocul orașului.

Adauga la favorite
Brașov

Din aceeași categorie

Filarmonica Brașov
Filarmonica din Brașov reprezintă unul dintre cele mai importante instituții culturale din oraș și regiune, având o bogată tradiție în domeniul muzicii clasice și contemporane. Fondată în anul 1949, Filarmonica din Brașov a evoluat constant, devenind o componentă esențială a...
Detalii Adauga la favorite
AFI Brașov
Mall AFI Brașov este un complex comercial modern situat în inima orașului Brașov. Cu o arhitectură contemporană și o gamă variată de magazine și servicii, AFI Brașov oferă o experiență de cumpărături și distracție pentru toate gusturile.
Detalii Adauga la favorite
Opera Brașov
Opera Braşov îşi propune să ofere un repertoriu cât mai variat, transformând fiecare spectacol într-un eveniment cultural. Misiunea Operei Braşov, ca instituţie de spectacole, se concretizează în crearea unui renume atât pe plan naţional, cât şi internaţional, adresându-se unui...
Detalii Adauga la favorite
Coresi Shopping Resort
Coresi Shopping Resort este o bijuterie comercială situată în orașul Brașov, care redefinește experiența de cumpărături într-un cadru modern și captivant.
Detalii Adauga la favorite