Parc Zoo

38 vizualizări Adauga la favorite

Grădina Zoologică Braşov o experiență plină de bucurie și cunoaștere în mijlocul naturii! Situată în cartierul Noua, Grădina Zoologică Braşov este amplasată în mijlocul pădurii, într-un loc liniştit, ideal pentru bunăstarea animalelor şi pentru relaxarea vizitatorilor.

Grădina Zoologică Brașov găzduiește în prezent peste 380 de animale din 110 specii, iar numărul acestora crește constant.
Colecția de animale cuprinde specii precum  tigrul bengalez alb, cămilele bactriene, leii albi, leoparzii zăpezilor etc. 
Vizita la Grădina Zoologică oferă o conexiune profundă cu lumea animală, prin speciile aduse la Brașov din toate colțurile lumii.

 

 

 

Luni ÎNCHIS Marţi - Duminică 09:00 - 19:00
Brașov

Din aceeași categorie

Parcul Trandafirilor
Parcul Trandafirilor este un colț de oază verde și liniștit, situat în inima orașului Brasov. 
Detalii Adauga la favorite
Game Over
Game Over este o oază de distracție, un loc dedicat tuturor vârstelor, unde adrenalină și amuzamentul se împletesc într-un univers captivant.
Detalii Adauga la favorite
Planetariu
Planetariul din Brașov este o destinație fascinantă pentru iubitorii de astronomie și curioșii de toate vârstele. Acesta oferă o experiență captivantă de explorare a cerului și a sistemului solar. Cu proiecții impresionante pe o cupolă sferică, vizitatorii pot călători prin...
Detalii Adauga la favorite
L - închis / Ma - D 10:00 - 18:00
Brașov
Filarmonica Brașov
Filarmonica din Brașov reprezintă unul dintre cele mai importante instituții culturale din oraș și regiune, având o bogată tradiție în domeniul muzicii clasice și contemporane. Fondată în anul 1949, Filarmonica din Brașov a evoluat constant, devenind o componentă esențială a...
Detalii Adauga la favorite