Paradisul Acvatic

25 vizualizări Adauga la favorite

Complexul utilizează cea mai avansată tehnologie de tratare a apei din piscine cuprinzând un sistem performant de filtrare şi tratare ce presupune folosirea echipamentelor de ultimă generaţie, dotate cu microprocesoare care transmit pompelor dozatoare valoarea optimă de substanţă necesară dozării. În acest mod, valorile optime nu sunt depăşite niciodată, obţinându-se o apă perfect curată. În plus, se mai utilizează şi o tehnologie de filtrare cu ultraviolete pentru menţinerea calităţii apei în parametri normali. De la prichindeii care se bălăcesc în apă lângă părinţi, la vârstnicii care, deşi se deplasează greu, ajung la bazin pentru a se hrăni cu porţia de sănătate, nu există persoana care sa nu fie binevenita in lumea apei.

Paradisul Acvatic s-a deschis în iulie 2007 şi întruneşte toate condiţiile pentru a reprezenta un adevărat complex de sănătate, fiind întins pe o suprafaţă de 12.000 mp parte acoperită şi 12.000 mp destinaţi sezonului estival. Cu o capacitate de 3000 de persoane, aqualand-ul dispune de: 6 piscine interioare, piscine în aer liber, lazy river, tobogane cu apă interioare și exterioare, saune, jacuzzi, grotă de relaxare, saloane de masaj, sală de fitness, teren de fotbal acoperit,  restaurant şi terase.

 

L 14:00 - 21:00 / Ma - V 11:00 - 21:00 / S - D 10:00 - 21:00
Brașov

Din aceeași categorie

Centrul Cultural Reduta
În 1794, Samuel Abraham construia la Brașov Reduta, o sală de spectacole inovatoare pentru baluri, teatru și muzică. Această oază culturală a adus bucurie și cultivare artistică în inimile locuitorilor orașului. Astăzi, Reduta continuă să strălucească, oferind spectacole...
Detalii Adauga la favorite
AFI Brașov
Mall AFI Brașov este un complex comercial modern situat în inima orașului Brașov. Cu o arhitectură contemporană și o gamă variată de magazine și servicii, AFI Brașov oferă o experiență de cumpărături și distracție pentru toate gusturile.
Detalii Adauga la favorite
SkullGames Brașov
SkullGames este un internet cafe și o sală de gaming, fiind deschis non-stop, și oferind o experiență de gaming de calitate superioară în Brașov
Detalii Adauga la favorite
Parcul Central Nicolae Titulescu
O plimbare prin Parcul Titulescu din Brașov este mereu o opțiune bună pentru a petrece o după-amiază relaxantă și liniștită. 
Detalii Adauga la favorite