Activități

În Brașov există o varietate de activități pe care le poți desfășura în timpul vizitei tale. Vă sugerăm câteva dintre acestea:

Explorarea centrului istoric: Plimbă-te prin străzile pietruite ale centrului vechi al Brașovului și descoperă clădiri medievale impresionante, piețe animate și atmosfera plină de istorie a orașului. Poți vizita și muzeele și galeriile de artă din zonă.
Escaladarea Muntelui Tâmpa: Acest munte emblematic situat chiar în spatele centrului orașului oferă numeroase trasee de drumeție și escaladare. Poți alege să urci pe jos sau să folosești funicularul pentru a ajunge în vârf, de unde vei avea o priveliște panoramică asupra orașului și a împrejurimilor sale.
Schi și snowboarding: Dacă vizitezi Brașovul în timpul iernii, ai ocazia să practici sporturi de iarnă în stațiunile din apropiere, precum Poiana Brașov sau Predeal. Aceste stațiuni oferă pârtii de schi pentru toate nivelurile de experiență și sunt dotate cu facilități moderne.
Excursii în natură: Munții Carpați din jurul Brașovului oferă o mulțime de oportunități de explorare în natură. Poți face drumeții pe traseele marcate, vizita cascadele din zonă sau închiria biciclete pentru a descoperi peisajele pitorești.
Aventură în aer liber: În Brașov și împrejurimi există o gamă variată de activități de aventură în aer liber. Poți practica zbor cu parapanta, escaladă, tiroliană sau mountain bike pe traseele special amenajate.
Excursii culturale: În afara Brașovului, poți face excursii către castelele Bran și Peleș, care se află în apropiere și sunt renumite atracții turistice. De asemenea, poți explora satele tradiționale din zona Ardealului și poți învăța mai multe despre cultura și tradițiile locale.
Gastronomie: Bucătăria tradițională românească este o parte importantă a experienței în Brașov. În oraș vei găsi o varietate de restaurante și terase unde poți savura mâncăruri delicioase, precum sarmale, mămăligă sau plăcinte tradiționale.

Acestea sunt doar câteva dintre activitățile pe care le poți desfășura în timpul vizitei tale în Brașov. 
Orașul și împrejurimile sale oferă numeroase oportunități de a te bucura de natură, cultură și aventură.

Citește mai mult
Promenada de sub Tâmpa
Promenada de sub Tâmpa este localizată în parcul Tiberiu Brediceanu, chiar lângăa muntele Tâmpa și este locul ideal pentru cei care doresc să se plimbe prin pădure. 
Detalii Adauga la favorite
Parc Zoo
Grădina Zoologică Braşov o experiență plină de bucurie și cunoaștere în mijlocul naturii! Situată în cartierul Noua, Grădina Zoologică Braşov este amplasată în mijlocul pădurii, într-un loc liniştit, ideal pentru bunăstarea animalelor şi pentru relaxarea vizitatorilor.
Detalii Adauga la favorite
Luni ÎNCHIS Marţi - Duminică 09:00 - 19:00
Brașov
Parcul Central Nicolae Titulescu
O plimbare prin Parcul Titulescu din Brașov este mereu o opțiune bună pentru a petrece o după-amiază relaxantă și liniștită. 
Detalii Adauga la favorite
Parcul Lacul Noua
Lacul Noua este locul ideal de petrecere a timpului liber, la numai câțiva pași de oraș! Lacul este amenajat cu un ponton de unde se pot închiria bărci și hidrobiciclete pentru plimbări de agrement. Te poți plimba pe alei sau prin pădurea din zonă. Zona lacului din cartierul...
Detalii Adauga la favorite
Aventura Parc
Parcul aventura dispune de activități sportive în aer liber, un mod plăcut de a petrece timpul liber cu familia și prietenii. Parcul dispune de 8 trasee de dificultate progresivă, fiecare participant primește un material de securitate cu 2 carabiniere care trebuie folosite în...
Detalii Adauga la favorite
Parcul Sportiv
Parcul Tractorul din Brașov este un spațiu verde extins, perfect pentru relaxare și petrecerea timpului liber. Cu alei pavate, zone verzi și facilități pentru copii, acesta oferă o atmosferă plăcută și posibilitatea de a te bucura de natură în mijlocul orașului.
Detalii Adauga la favorite
Planetariu
Planetariul din Brașov este o destinație fascinantă pentru iubitorii de astronomie și curioșii de toate vârstele. Acesta oferă o experiență captivantă de explorare a cerului și a sistemului solar. Cu proiecții impresionante pe o cupolă sferică, vizitatorii pot călători prin...
Detalii Adauga la favorite
L - închis / Ma - D 10:00 - 18:00
Brașov
Paradisul Acvatic
Complexul utilizează cea mai avansată tehnologie de tratare a apei din piscine cuprinzând un sistem performant de filtrare şi tratare ce presupune folosirea echipamentelor de ultimă generaţie, dotate cu microprocesoare care transmit pompelor dozatoare valoarea optimă de...
Detalii Adauga la favorite
L 14:00 - 21:00 / Ma - V 11:00 - 21:00 / S - D 10:00 - 21:00
Brașov
Teatrul "Sică Alexandrescu"
Teatrul "Sică Alexandrescu" a luat fiinţă în anul 1946 sub denumirea "Teatrul Poporului". Din 1949 primeşte denumirea de "Teatru de Stat", pentru ca din 1967 marele regizor Sică Alexandrescu, pe atunci directorui teatrului, să îi pună numele de "Teatru Dramatic". Din 1994,...
Detalii Adauga la favorite
Opera Brașov
Opera Braşov îşi propune să ofere un repertoriu cât mai variat, transformând fiecare spectacol într-un eveniment cultural. Misiunea Operei Braşov, ca instituţie de spectacole, se concretizează în crearea unui renume atât pe plan naţional, cât şi internaţional, adresându-se unui...
Detalii Adauga la favorite
Filarmonica Brașov
Filarmonica din Brașov reprezintă unul dintre cele mai importante instituții culturale din oraș și regiune, având o bogată tradiție în domeniul muzicii clasice și contemporane. Fondată în anul 1949, Filarmonica din Brașov a evoluat constant, devenind o componentă esențială a...
Detalii Adauga la favorite